ΛΑ.Ο.Σ.: Οι πληρωμένοι και οι υποταγμένοι δεν πρέπει να ξεχνούν: Φωνή λαού οργή Θεού !

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
Πριν από 14 χρόνια είχε γίνει μια καλά οργανωμένη επιχείρηση εξαπάτησης και κατατρομοκράτησης της κοινής γνώμης, για να αναγκαστεί να αποδεχτεί εκείνο το κατάπτυστο σχέδιο Αναν, το οποίο δεν υλοποιήθηκε επειδή οι Έλληνες της Κύπρου είπαν, μέσω δημοψηφίσματος, το μεγάλο ΟΧΙ και έσωσαν το κράτος τους.

Σήμερα ξαναβλέπουμε το ίδιο έργο, δηλαδή προσπαθούν να παρουσιάσουν το σχέδιο Νίμιτς για τα Σκόπια σαν σανίδα σωτηρίας και μεγάλη ευκαιρία και την απόρριψή του σαν τεράστια καταστροφή . Οι ίδιοι άνθρωποι του τότε έχουν πιάσει δουλεία και σήμερα στο θέμα του ονόματος της Σκοπίων. Τότε, όπως αποκαλύφθηκε μετά το δημοψήφισμα, είχαν δαπανηθεί από Αμερικάνους (USAID) και ΟΗΕ (UNOPS) 6.4 και 10 εκατομμύρια δολάρια αντιστοίχως για να...... “πεισθούν” πολιτικοί , δημοσιογράφοι, καθηγητές και οργανώσεις (ΜΚΟ και άλλες) να δραστηριοποιηθούν και να προπαγανδίσουν υπέρ του σχεδίου Ανάν. Άραγε σήμερα πόσο στοιχίζει σε Αμερικανούς, Νατοϊκούς και Ευρωπαίους η πλύση εγκεφάλου του Ελληνικού λαού ;

Θα το μάθουμε μετά την απόρριψη των προτάσεων Νίμιτς από τον ελληνικό λαό , όπως θα μάθουμε αν, πόσοι και ποιοι σήμερα “τα πιάνουν”. Και επειδή εδώ στην Ελλάδα, την κοιτίδα της Δημοκρατίας , οι σημερινοί δημοκράτες (!!!) πολιτικοί απαγορεύουν στον Ελληνικό λαό να ασκήσει το υπερτατο δημοκρατικό δικαίωμα του δημοψηφίσματος , ο Ελληνικός λαός θα απορρίψει το σχέδιο Νίμιτς στις 4 Φεβρουαρίου με την πρωτοφανή όπως προβλέπετε συγκέντρωση στο Σύνταγμα .

Οι πληρωμένοι και οι υποταγμένοι δεν πρέπει να ξεχνούν : Φωνή λαού οργή Θεού !


Θ. Τουσιάδης

Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ.

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη