Ποιμαντική Επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Παλαιοχωρίου Σπερχειάδος

Μετά την Εξόδιο ακολουθία του αειμνήστου Περικλέως Οικονόμου που τελέσθηκε το πρωί της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου στο Γαρδίκι Ομιλαίων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας επισκέφθηκε και προσεκύνησε στην Ιστορική Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού στο Παλαιοχώρι Σπερχειάδος.

Τον Ποιμενάρχη μας συνόδευαν ο  Αρχιμανδρίτης π. Αμβροσίος Αναστασίου, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σπερχειάδος π. Δημήτριος Κυρίτσης, ο Εφημέριος του Αγίου Δημητρίου Λαμίας π. Αθανάσιος Σκαρμούτσος, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ. Τριάδος Μακρακώμης π. Ευστάθιος Παπακώστας, ο Εφημέριος του χωριού π. Ιωάννης Σουφλερός και ο Αρχιδιάκόνος π. Ευστάθιος Κατόπης.

Ο Σεβασμιώτατος επέβλεψε την πορεία των εργασιών της αποπερατώσεως των νέων πτερύγων, οι οποίες περιβάλλουν τον Μοναστηριακό Ναό και συνεχάρη τον Εφημέριο π. Ιωάννη Σουφλερό για την πορεία των εργασιών και ευχήθηκε στις 20 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, ημέρα μνήμης της εις ουρανούς αναβάσεως του Προφήτου Ηλιού,  μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία να εγκαινιάσει τις νέες πτέρυγες.

imfth.gr







Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη