Κοπή Πίτας της θεατρικής ομάδας La Famiglia

Κοπή Πίτας
της θεατρικής ομάδας La Famiglia
   
    Μέσα σε ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα έκοψε την πίτα της για τη νέα χρονιά η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «La Famiglia» του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ Λαμίας, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018.
Τα μέλη της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας μαζί με φίλους και συνεργάτες για να γιορτάσουν τον ερχομό του 2018 και να συνομιλήσουν για πολιτιστικά και θεατρικά θέματα.  Η βραδιά κύλησε με αστεία, πολύ γέλιο και θερμές ευχές για μία δημιουργική χρονιά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, ο κ. Δημοσθένης Καλαμπαλίκης, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λαμιέων, ο κ. Γιώργος Κοτρωνιάς επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνική Συμμαχία», ο κ. Γιώργος Σαγιάς επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πορτοκαλί Σύγχρονη Πόλη», η κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου πρώην βουλευτής Φθιώτιδας, η κα Σοφία Κατσούδα Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών Φθιώτιδας, η κα Χρύσα Μάστορα Πρόεδρος του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Φθιώτιδας «Καραϊσκάκης» και η κα Κική Νικοπούλου πρώην Πρόεδρος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν και ευχόμαστε εγκαρδίως καλό και δημιουργικό το νέο έτος, πλούσιο σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και θεατρικά δρώμενα.


Για το Δ.Σ. Αμφικτυόνων                                                       Για τη La Famiglia,

           Ο πρόεδρος,                                                                   Απόστολος Ρούσκας
      Ιωάννης Καρμίρης






Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη