Αποκριάτικος χορός συλλόγου Διβριωτών στις 17 Φεβρουαρίου

«Αποκριάτικος χορός συλλόγου Διβριωτών»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών & η Αθλητική Ένωση Δίβρης θα πραγματοποιήσουν την ετήσια καθιερωμένη Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα τους το Σάββατο των Απόκρεων στις 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 21:00 στο κέντρο «Εσπερίδες» στην Αγριλιά Λαμίας.
Η ορχήστρα  μας  αποτελούμενη  από  τους Γωγώ Τσαμπά, Σταύρο Τσαλάγκα και Πάνο Πετεινό και τον Γιάννη Παπαδημητρίου  στο  κλαρίνο, υπόσχεται ένα υπέροχο  βράδυ  με  γνήσια παραδοσιακή  δημοτική μουσική.
        Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας  θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς  από όλη την Ελλάδα.
           Η παρουσία σας  τιμή μας.   

       Υ.Γ. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο: 694 534 8519
         Υ.Γ.2 Πιστοί στο όραμά μας για μια πόλη πιο καθαρή συνεχίζουμε τη μείωση της αφισορύπανσης καταργώντας για μια ακόμη φορά τις καθιερωμένες αφισοκολλήσεις σε διάσπαρτα σημεία της πόλης προκειμένου να γίνει προβολή και διαφήμιση του χορού του συλλόγου μας. Έτσι, θα τοποθετηθούν μεγάλα ταμπλό και banner σε κεντρικές διασταυρώσεις της πόλης, τα οποία θα μαζευτούν μετά το πέρας της εκδήλωσης και θα χρησιμοποιηθούν κατά αντίστοιχο τρόπο και σε επόμενες εκδηλώσεις. Παρά το όποιο οικονομικό κόστος για αυτό τον τρόπο διαφήμισης της χοροεσπερίδας μας, παρά τη στοχευμένη απαξία της προσπάθειάς μας από κάποιους "φαντομάδες" που εξαφανίζουν νύχτα τα ταμπλό μας για τους δικούς τους λόγους, εμείς θα συνεχίσουμε απερίσπαστα την προσπάθειά μας για τον εξωραϊσμό και την ποιοτική αναβάθμιση της πόλη μας, της πόλης που αδιαμαρτύρητα μας φιλοξενεί και μας προσφέρεται!

Για το  Δ. Σ. του Συλλόγου
 
               Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
       Δήμητρα Τσεκούρα-Μυλωνά                                   Νίκος Ηλιόπουλος 




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη