Γιάννης Σαρακιώτης: «Καθήκον μας η υπεράσπιση του κράτους δικαίου»

Γιάννης Σαρακιώτης: «Καθήκον μας η υπεράσπιση του κράτους δικαίου»
Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών παρευρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση. Χαιρετίζοντας τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, ο κ. Σαρακιώτης μετέφερε εκ μέρους της Εθνικής Αντιπροσωπείας την εκτίμηση και την αναγνώριση προς το δύσκολο έργο, το οποίο επιτελεί η Ένωση Διοικητικών Δικαστών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία του:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, εν καιρώ δημοσιονομικής ασφυξίας, οι θεσμοί δοκιμάζονται, όπως και η εμπιστοσύνη των πολιτών προς αυτούς. Καθήκον όλων μας είναι να υπερασπιστούμε το κράτος δικαίου φροντίζοντας για την προαγωγή των υψηλών αξιών, που αυτό πρεσβεύει. Οφείλουμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στις κατακτήσεις του νομικού πολιτισμού μας, σεβόμενοι ο καθείς τον ρόλο του και την αποστολή του, όπως πράττει άλλωστε και η Ένωση Διοικητικών Δικαστών


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη