Ο Κώστας Παπαγεωργίου πήρε εξητήριο από την Μ.Ε.Θ.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ με τον διακριτικό τίτλο «SOS KIDS ΛΑΜΨΗ».
Ο Κώστας Παπαγεωργίου πήρε εξητήριο από την Μ.Ε.Θ. , μεταφέρθηκε στην γενική χειρουργική για το στάδιο αποκατάστασης και θα συνεχίσει να ζεί ανάμεσα μας με την βοήθεια των ιατρών και του Θεού. Τη μέρα των γενεθλίων του στις 30/1 οι γιατροί ξεκινήσαν την αποσύνδεση από τα μηχανήματα και σήμερα φίλοι και συνάδελφοι θα γιορτάσουμε τα γεννεθλιά του.
Η Οικογένεια του και όλα τα μέλη του Συλλόγου, ευχαριστούν θερμά:

- Όλους τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας ( παρά τα προβλήματα που περνάει το νοσοκομείο), που κατάφεραν να κρατήσουν άλλον έναν άνθρωπο στη ζωή.

- Τους δεκάδες συμπολίτες μας και εθελοντές αιμοδότες της Τράπεζα Αίματος SOS KIDS ΛΑΜΨΗ - Ε.Μ.Α. 13517 που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρώτη έκτατη μη οργανωμένη αιμοδοσία μας.

- Τον ιατρό της αιμοδοσίας Ιωάννη Ξυνοτρούλια και το προσωπικό της αιμοδοσίας, που μην γνωριζόντας όλη την κινητοποίηση μας φτάνοντας το πρωί της Δευτέρας στην εργασία τους αντίκρησαν αρκετούς εθελοντές αιμοδότες σε αναμονή, και ανταπεξήλθαν στο ιατρικό τους λειτούργημα.
-   
-    Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας το Ε.ΜΑ., Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών το Ε.ΚΕ.Α, Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας,  για το άνοιγμα τις νέας Τράπεζα Αίματος Διανομέων Λαμίας,  με Αριθμό Μητρώου Αιμοδοτών   14540, ώστε το αίμα που έδωσαν οι εθελοντές αιμοδότες στο όνομα του κώστα να μην πάει υπέρ του δημοσίου.
-    Όλα τα Μ.Μ.Ε. web site και portal της πόλης μας, το larissanet και άλλων περιοχών όπου δραστηροποιείται ο Σύλλογος.
Τέλος, Ως πρόεδρος του συλλόγου ευχαριστώ το ζαχαροπλαστείο la premier για την όμορφη τούρτα που μας δώρισε. Συγχέρω όλους για την βοήθεια που μας παρείχαν να ξεπεράσουμε κάποια εμπόδια , ιδιαίτερα τον κύριο Ευάγγελο Οικονόμου, Πρόεδρο των εργαζομένων Γ.Ν.Λαμίας.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Λάμψης
Ο Πρόεδρος

Ηλίας Ε. Χονδρογιάννης

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη