Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress καλωσορίζει τη φετινή χρονιά με μια συνάντηση- έκπληξη στο Επιμελητήριο Λάρισας


Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress καλωσορίζει τη φετινή χρονιά με μια συνάντηση- έκπληξη. Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, ανοίγει τις πόρτες του και μας φιλοξενεί το ΕπιμελητήριοΛάρισας.
Κάνουμε τον απολογισμό του 2017 και του δεύτερου κατά σειρά WordCamp Athens και ονειρευόμαστε τις επόμενες διοργανώσεις, ενώ κοντά μας θα βρίσκονται τρεις ομιλητές από μακριά για να μας δώσουν τα φώτα τους σε καίρια ζητήματα που μας απασχολούν καθημερινά.

Κοντά μας ο Ηλίας Τσαλδάρης, Data Analyst | SEM-SEO Consultant @ Innovation Group που θα μας μιλήσει για «Data Driven Decisions in Search Engine Marketing».
Ο Ηλίας φοίτησε στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών με ειδίκευση στα οικονομικά και επιχειρησιακά μαθηματικά. Είναι Google Partner στα πεδία Google AdWords,  YouTube Ads και Google Analytics. Είναι ιδρυτής και iCEO της Innovation Group, η οποία δραστηριοποιείται σε υπηρεσίες B2B σχετικά με τη διαφήμιση, το ψηφιακό μάρκετινγκ, το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης και το web design.


Ο Nemanja Cimbaljevic μας επισκέπτεται από το Βελιγράδι για να μας μιλήσει για τις Κοινότητες του WordPress και τα WordCamps αλλά και να μας προσκαλέσει στο φετινό WordCamp Europe που λαμβάνει χώρα στο Βελιγράδι 14-16 Ιουνίου «Grow local community; bring WCEU to your country».
Backend developer since PHP4, great supporter of open-source community. Loves traveling, meeting new people and sharing experience. Focused on WordPress as a platform, as an idea and as a cause. Volunteer, speaker, co-organizer for different WordPress related events.





Η Ρία Παπαδημητρίου, θα μας μιλήσει σχετικά με το «Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων "GDPR". Τα προσωπικά δεδομένα στη ψηφιακή εποχή.»
Η Ρία Παπαδημητρίου είναι Δικηγόρος παρ' Εφέταις με εξειδίκευση στο Δίκαιο της Πληροφορικής και των νέων Τεχνολογιών. Ασχολείται ειδικότερα με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων, Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Διανοητικής Ιδιοκτησίας. Είναι επιπλέον Διαμεσολαβήτρια και Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών με ειδίκευση στην Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών (ιδίως καταναλωτικών, εμπορικών, προσωπικών δεδομένων και διανοητικής ιδιοκτησίας). Είναι υπ. Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. (Δίκαιο Πληροφορικής) με κρατική ερευνητική υποτροφία από το Ι.Κ.Υ.
Ιδρυτής του Δικηγορικού Γραφείου "Ελευθερία Παπαδημητρίου και Συνεργάτες Δικηγορικό Γραφείο", καθώς και Ιδρυτής και Γενική Διευθύντρια Ινστιτούτου Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών. Συμμετέχει σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια, σε επιστημονικά περιοδικά με δημοσιεύσεις, καθώς και ως εισηγήτρια σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις στους τομείς ειδίκευσής της. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε και μέσω του blog που διατηρεί στο riapapadimitriou.gr/blog.

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στην προκειμένη περίπτωση στην διεύθυνση https://www.meetup.com/Larissa-WordPress-Meetup/events/247391378/ (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σας στο Facebook, αν δεν θέλετε να φτιάξετε έναν καινούριο λογαριασμό).
Τέλος, μπορείτε να μας βοηθήσετε να επιλέξουμε τα θέματα για τις επόμενες φορές που θα συναντηθούμε, καθώς επίσης και τη διεξαγωγή των επόμενων συναντήσεών μας, συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη