28χρονος Λαμιώτης δήλωσε ψευδώς ότι «έπεσε» θύμα ληστείας

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, ο οποίος δήλωσε ψευδώς ότι «έπεσε» θύμα ληστείας
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση.
Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (16-03-2018), ο 28χρονος κατήγγειλε ότι, λίγο νωρίτερα, άγνωστοι δράστες, χωρίς να γίνουν από τον ίδιο αντιληπτοί, τον προσέγγισαν, κατά την ώρα που εξήλθε από υποκατάστημα τράπεζας, σε περιοχή της Λαμίας.
Ακολούθως οι δράστες, αφού τον χτύπησαν, με άγνωστο αντικείμενο, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, απέσπασαν, από θυλάκιο της ζακέτας του, χρηματικό ποσό.
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης έρευνας, σε συνδυασμό με κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 28χρονος δήλωσε ψευδώς ότι «έπεσε» θύμα ληστείας.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη