Ερώτηση προς τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας για το φαινόμενο των μεδουσών στον Κορινθιακό

Η Στερεά σε νέα Τροχιά: Επίκαιρη ερώτηση προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννη Κωνσταντίνο κατέθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μελισσάρης Γιάννης εν όψει της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει τη Δευτέρα 05 Μαρτίου 2018 στο Δίστομο. Η ερώτηση αφορά το ανησυχητικό φαινόμενο των μεδουσών που πλήττει κατά τους θερινούς μήνες τις θάλασσες του Κορινθιακού Κόλπου. Ακολουθεί η ερώτηση:


ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΕΔΟΥΣΩΝ:

                                             Προς : κ. Περιφερειάρχη
κ. Μπακογιάννη Κωνσταντίνο
                                                       
κε  Περιφερειάρχη,

Ως γνωστόν εδώ και δύο χρόνια κατά τους θερινούς μήνες, στις θάλασσες του Κορινθιακού Κόλπου και συγκεκριμένα στις παραλίες της Π.Ε. Βοιωτίας κάνουν σταθερά την εμφάνισή τους κοπάδια από μέδουσες .

Αυτό πέρα από τις σοβαρές οχλήσεις στους κολυμβητές είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών επιπτώσεων στους παράκτιους αλιείς, τους καταστηματάρχες και την τουριστική οικονομία   της Περιοχής, ευρύτερα  στην Τοπική Κοινωνία.

Κατόπιν τούτων,

παρακαλούμε να μας γνωρίσετε για το ποιες ενέργειες έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν από την Περιφέρεια , σε συνεργασία με την  όμορη Περιφέρεια, για την μελέτη και τον προσδιορισμό των αιτιών του φαινομένου, προκειμένου αυτό να αντιμετωπιστεί στα πλαίσια του ανθρωπίνως δυνατού και να μειωθούν οι επιπτώσεις στη  Τοπική Κοινωνία.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ


ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΑΜΙΑ 02/03/2018

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη