Νότης Μαριάς: Συγχαρητήρια στον Αντόνιο Ταγιάνι για την άμεση παρέμβασή του για το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Νότης Μαριάς: Συγχαρητήρια στον Αντόνιο Ταγιάνι για την άμεση παρέμβασή του για το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Τηλεφωνική επικοινωνία Νότη Μαριά με Γιώργο Κατρούγκαλο για το ίδιο θέμα

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κύριο Αντόνιο Ταγιάνι. Μετά τη χθεσινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής χωρίς καμία καθυστέρηση, έθεσε ήδη το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην τουρκική πλευρά. Αναμένουμε τα νεότερα.

Σημειώνεται ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς ζήτησε την παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του ιδίου του κυρίου Ταγιάνι προς τις τουρκικές αρχές για την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται παράνομα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης στην Τουρκία.
Απαντώντας άμεσα  στο αίτημα του Νότη Μαριά ο κ. Αντόνιο Ταγιάνι δεσμεύτηκε να παρακολουθήσει το ζήτημα προσωπικά και να το θέσει στον επιτετραμμένο στην ΕΕ πρέσβη της Τουρκίας.
Επίσης τηλεφωνική επικοινωνία είχε πριν λίγο ο Νότης Μαριάς με τον Υπουργό Αναπληρωτή Εξωτερικών κ. Γιώργο Κατρούγκαλο για το ζήτημα της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Ο Νότης Μαριάς ενημέρωσε τον κ. Κατρούγκαλο, ο οποίος σημειωτέον βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στο Ντουμπάι, για  τις παραπάνω εξελίξεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε σχέση με το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Το βίντεο με την χθεσινή παρέμβαση του Νότη Μαριά και την απάντηση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Α. Ταγιάνι:

https://www.youtube.com/watch?v=RSqaHSOrXFQ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη