Νίκη σωτηρίας η Λαμία, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η Λαμία θα είναι και του χρόνου στη Super League, καθώς νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πήρε τρεις βαθμούς με τα γκολ των Πίτι (45') και Ομο (62'), ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων μείωσε στο 77ο λεπτό με τον Χαλκιαδάκη.
Η Λαμία ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και πίεσε από την αρχή, θέλοντας να δείξει πως θα κυνηγήσει τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ είχαν τον έλεγχο του αγώνα και πίεσαν, ψάχνοντας το γκολ. Στο 38' είχε δοκάρι ο ΠΑΣ από σέντρα του Νικολιά, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και το γκολ ήρθε σε μια από τις τελευταίες φάσεις για το πρώτο 45λεπτο. Συγεκριμένα στο 45' ο Πίτι πέτυχε καταπληκτικό γκολ, όταν με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Βελλίδη.

Στην επανάληψη, η Λαμία συνέχισε να πιέζει και στο 62ο λεπτό οι φίλαθλοι της πανηγύρισαν το δεύτερο γκολ. Τότε ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Μιχαήλ δεν πρόλαβε τον Όμο, που βγήκε πρώτος στη φάση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 77' με ωραίο δυνατό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, ο Χαλκιαδάκης νίκησε τον Παπαδόπουλο και μείωσε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Γκολ: 45' Πίτι (Λαμία), 62' Όμο (Λαμία), 76' Χαλκιαδάκης (ΠΑΣ Γιάννινα)
38' δοκάρι ο Νικολιάς

Κίτρινες κάρτες: Όμο, Παπαδόπουλος - Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Λίλα

Κόκκινες κάρτες: -

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκολής, Πριντέτα (52' Ακόστα), Όμο, Τσαπρούνη, Πίτι (89' Άντρονικ), Τσούκαλος, Βιάνα (65' Μπούντνικ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης):
Βελλίδης, Καρανίκας, Κόντε, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Νικολιάς (66' Αποστολόπουλος), Χέλκβιστ (51' Χαλκιαδάκης), Βιντάλ (58' Μανθάτης), Λίλα, Σκόνδρας.

zougla.gr








Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη