Απάντηση στον Ερντογάν: «Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ - Οι Αμφικτυονίες μαζί και οι Θερμοπύλες»,του Γιώργου Σμοκοβίτη

Απάντηση στον Ερντογάν:
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ
Οι Αμφικτυονίες μαζί και οι Θερμοπύλες
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

Ζούμε ΜΕΣΑ στον Ουρανό. Όχι κάτω από αυτόν. Η Γη μας κινείται ΜΕΣΑ σε ΑΥΤΟΝ. Πάνω σε Αυτήν η Ελλάδα μας. Μέσα σε Αυτή η Αρχαία Ανθήλη, μαζί-δίπλα και οι Θερμοπύλες. Σήμερα στον Δήμο Λαμιέων στην Περιφέρεια των ΣτερεοΕλλήνων, μαζί και η Αλαμάνα.
Στα…Αρχαία χρόνια ήρθε ο Ξέρξης. Στα …Νέα Χρόνια ήρθε ο …Κιουταχής.  Απέναντί τους ο Λεωνίδας, ο Διάκος, ανάμεσα τους εκεί στον ΙΔΙΟ τον μικρό και τόσο Μεγάλο Τόπο οι … Αρχαίες Αμφικτυονίες, η Αρχαία Ανθήλη, από την Αρχαιότητα της Ελλάδας, της Πατρίδας ΜΑΣ. Ανάμεσα Θερμοπυλών και Αλαμάνας.
Οι Αρχαίες Αμφικτυονίες, Ένωση Ειρηνικής Διευθέτησης διαφορών των τότε Κρατών-Πόλεων «Μάννα» σύγχρονων Ενώσεων: Ευρωπαϊκής, Ο.Η.Ε., ΝΑΤΟ (ως αμυντική συμμαχία) αναπτύχθηκε στον ΙΔΙΟ χώρο γεωγραφικά ΜΕ τις Πολεμικές επιχειρήσεις ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - ΠΟΛΕΜΟΥ Ελλήνων εναντίον ΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟΥ εναντίον Υποταγής τους, ΥΠΕΡ Ελευθερίας και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ η Συμβολική σημασία. Το μήνυμα ΞΕΚΑΘΑΡΟ: ΑΝ ΔΕΝ σεβαστεί οποιοσδήποτε τις ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ που ΕΔΩ στην Ελλάδα, στην σύγχρονη Περιφέρεια ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας αιώνες πριν «Οργάνωση Ειρήνης» είχε διοργανωθεί, ΤΟΤΕ οι Λεωνίδες και οι Διάκοι ΕΔΩ έχουν θεμελιώσει παγκοσμίως τις Πράξεις αξεπέραστης ανά τους αιώνες και παγκοσμίως Ανδρείας, Πολεμικής Τέχνης, Αυτοθυσίας για Ελευθερία Ανθρώπου, για Πολιτισμό Ανθρωπότητας και Πατρίδες Εθνών-Λαών-Ανθρώπων εναντίον κάθε Βαρβαρισμού οποθενδήποτε  προερχομένου από οποιονδήποτε υποκινουμένου.
Χίτλερ. Γοργοπόταμος. Ολοκληρωτισμός, νέος Βαρβαρισμός. Υποταγή ή Ελευθερία πάλι. Ίδια Γραμμή, ίδια Ψυχή, ίδια Αντίδραση, ίδια ΕΠΙΛΟΓΗ: Ειρήνη όχι με υποταγή. Ελευθερία με Αναγκαίο Πόλεμο. Επιλογή ατόμων, ΕΘΝΟΥΣ – Λαού, στον ΙΔΙΟ τόπο, στον ίδιο ΟΥΡΑΝΟ.
Βάρβαροι και πάλι. Ερντογάν.
Ξανακραυγάζει εναντίον Πολιτισμών, εναντίον Ελευθερίας Εθνών-Λαών-Κρατών-εναντίον Πατρίδας ΕΛΛΗΝΩΝ, με τον Βαρβαρισμό του: «Μετά το Αφρίν η … Ανάσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας της Μονοκρατορίας του Σουλτάνου Ερντογάν».
Απέναντι του και πάλι ΕΔΩ από ΕΔΩ η Ελλάδα, οι Έλληνες. Πρέπει ή να περάσει ή να διαλυθεί. Από την Ελλάδα, τους Έλληνες, τις Θερμοπύλες, την Αλαμάνα, τον Γοργοπόταμο, όσον αφορά τον «μικρό» τούτο γεωγραφικά, αλλά Μέγιστο Τόπο σε Σύμβολα-Σταθμούς Πορείας Ανθρωπότητας Πολιτισμού, Ανθρώπων εναντίον Βαρβαρισμού οποθενδήποτε. ΕΔΩ Αμφικτυονίες-Ειρήνη-Διευθέτηση, αλλά ΚΑΙ: Πόλεμος - Θερμοπύλες ΜΑΖΙ και Διάκος – Λεωνίδας και ΕΘΝΙΚΗ Ενωμένη ΟΛΩΝ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αντίσταση – ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΜΥΝΑΣ για Ελευθερία και Πολιτισμό ΑΝΘΡΩΠΩΝ εναντίον Τρομοκρατίας – Βαρβάρων – Σκοταδισμού.
Η απάντηση μόνιμα, καθημερινά είναι στη ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ: Ενωμένοι όλοι, ΕΝΑ, ΜΕΣΑ σε Αυτή. Στην Ειρηνική ΜΑΖΙ και Πολεμική Φωνή – Πρόσκληση ΤΗΣ: Ελευθερία ή Θάνατος ως άτομα ως σύνολο ως ΕΘΝΟΣ και ΠΑΤΡΙΔΑ Πολιτισμού Φωτός, Ελεύθερης Ψυχής. Τι απαντά στον κάθε Ερντογάν Βαρβάρων και Βαρβαρισμού ΤΟΥΣ; ΣΤΑΥΡΟΣ. Έχει το σύμβολο των Αξιών-Αρχών Χριστιανισμού και Αξιών οργανωμένης Κοινωνίας Ελεύθερων «αγαπάτε Αλλήλους. Ειρήνη» αλλά ΚΑΙ ΜΑΖΙ: Εννέα Γραμμές ΤΗΣ: Λευκές και Γαλάζιες που κάθε μια είναι μία συλλαβή της Ψυχής Ελλήνων και κάθε Ελεύθερου Ανθρώπου, μία από τις ΕΝΝΕΑ ΣΥΛΛΑΒΕΣ και όλες μαζί: Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙ-Α  Η ΘΑ-ΝΑ-ΤΟΣ.
Αυτή είναι  η καθημερινή συνεχής αδιάλειπτη κάθε Ελεύθερου Ανθρώπου Πρόσκληση-Φωνή εναντίον κάθε Ερντογάν. Με  ΣΗΜΑΙΑ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ να ανεμίζει στο αεράκι, όχι απλώς πάνω στη Γη, αλλά, ΜΕΣΑ στον ΟΥΡΑΝΟ που κινούμαστε ΟΛΟΙ με Δημιουργία Πνεύματος Ελευθέρων. Με τις ΛΕΥΚΕΣ Γραμμές της Σημαίας σύμβολα της Αγνότητας Καθαρού Αγώνα και Ψυχής και με το γαλάζιο του Ουρανού και της θάλασσας ΟΛΩΝ των ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ. Μέσα στον Ουρανό η Σημαία. Μέσα σε ΑΥΤΟΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΛΕΙ σε Ελευθερία ή Θάνατο σε συνεχή Ανάσταση και Αντίσταση εναντίον κάθε μορφής Βαρβαρισμού και Υπεράσπισης Πολιτισμού και αγαθών Ελευθερίας Ανθρώπων. Πάνω στη Γη μας που κινείται ΜΕΣΑ στον Ουρανό Ελευθερίας Ανθρώπων.
Δεν θέλω ως υστερόγραφο αλλά ΜΕΣΑ σε τούτο το κείμενο την ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ με Δικαίωμα μου ως Πολίτη εντός Πολιτεύματος και Συντάγματος, 1) Στις «Πολιτιστικές Διαδρομές» του «Διαζώματος» μιας … Μ.Κ.Ο. … με χρήματα του ΕΣΠΑ ανάμεσα «Θερμοπύλες-Γοργοπόταμο» να ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ με χρήματα του ΕΣΠΑ που «παίρνει η ΜΚΟ Διάζωμα» ΚΑΙ οι «Αρχαίες Αμφικτυονίες-Αρχαία Ανθήλη» ΚΑΙ η «Αλαμάνα». ΔΕΝ έχει Δικαίωμα ΚΑΝΕΝΑΣ από την Πολιτιστική Κληρονομιά μας στη Φθιώτιδα και στην Ελλάδα και Διεθνώς να «εξαφανίζει» από διαδρομή ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ «ότι του καπνίσει» και να προβάλει «ότι θέλει αυθαίρετα» με χρήματα ΕΣΠΑ. Ευχαριστώ τον κ. Κ.Χαντζή που αμέσως δημόσια συνυπέγραψε αυτή την ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ με ανοιχτή επιστολή του στις Αρχές.
Ζητώ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και Εκπροσώπων: 1) Για άμεση ευρύτερη διόρθωση «παράλειψης» ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ – προβολής ΜΑΖΙ με «Θερμοπύλες-Γοργοπόταμο» ΚΑΙ της Αρχαίας Ανθήλης-Αλαμάνας. Το θέμα τεράστιο. Οι, σε εναντίον Ιστορίας και Πολιτισμού, επιλογές πράξεις δια της «…Μ.Κ.Ο. διά παραλείψεως Διαζώματος έγκλημα τελούμενο». Οι Αρχές όμως που χορηγούν από το … ΕΣΠΑ… να ΜΗΝ το επιτρέψουν και ΑΜΕΣΩΣ να ενεργήσουν να ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ η Αρχαία Ανθήλη ΚΑΙ δια του επιχορηγούμενου «Διαζώματος», για ΔΙΕΘΝΗ προβολή και τεράστια ποικίλα οφέλη τοπικώς-πανελληνίως – παγκοσμίως από ΤΕΤΟΙΑ ιδιαίτερα σήμερα «συγκυρία στην περιοχή». 2) Για μια άσκηση ετοιμότητας «έναντι κινδύνων» με συμμετοχή ΟΛΩΝ των ΠΟΛΙΤΩΝ με ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ συμμετοχής, είναι επιβεβλημένη.
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ απάντηση σε κάθε Βαρβαρισμό από ΕΔΩ. ΕΔΩ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Οποιοσδήποτε κι αν σκεφθεί να «επιχειρήσει» εναντίον της και όχι μόνο ο «νεοβαρβαριστής Ερντογάν» και η συμμορία του, αλλά οποιοσδήποτε ας μετρήσει ότι ΕΔΩ όχι μόνο το «ταν ή επί τας» δηλαδή «Ελεύθερος με Οπλισμό Υπεράσπισης ή Θάνατο», αλλά και ο Μυθικός Ανταίος ήταν Ανίκητος γιατί Δύναμη αντλούσε συνεχώς από τη Γη, κι΄εμείς γεννιόμαστε ΕΔΩ και η Δύναμή μας από την ΙΔΙΑ Γη μας, Ελληνίδα Μάννα μας, Γη Ελευθερίας και Πολιτισμού Πολιτισμών, τις αξεπέραστες ανά τους αιώνες Θερμοπύλες εναντίον σφετεριστών – επιβουλέων είτε «άϋλων» είτε υλικών αγαθών Ελλήνων και Ελληνίδας Γης Πολιτισμού  Πολιτισμών Ελεύθερων Ανθρώπων.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη