Το 13ο κατά σειρά WordPress meetup, θα λάβει χώρα στη Λάρισα

Το Επιμελητήριο Λάρισας, στην οδό Παπακυριαζή 44, την Πέμπτη 17 Μαϊου 2018 και ώρα 18:30, ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί την Ελληνική Κοινότητα του WordPress που ανανεώνει το μηνιαίο ραντεβού της.
Στην τελευταία πριν την καλοκαιρινή περίοδο συνάντηση, η Ευαγγελία Παππά, web publisher, θα μας μιλήσει για το WordPress και τις κοινότητες χρηστών, τον εθελοντισμό και την εμπειρία bloggers χωρίς απαραίτητη γνώση πληροφορικής και θα απαντήσουμε στην ερώτηση «Γιατί, WordPress;»
Ο Γιάννης Γιαλαμάς, εκπαιδευτής ενηλίκων, θα μας μιλήσει για τη χρήση του WordPress στη διαχείριση ηλεκτρονικών τάξεων και τη δημιουργία μαθημάτων e-learning, για τη διευκόλυνση διδασκόντων και μαθητών.
Ενώ, τέλος, ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, φοιτητής πληροφορικής, θα μας μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να φορέσεις ως παράσημο την αποτυχία ως φοιτητής και που μπορεί αυτό να σε οδηγήσει", μετά την εμπειρία του στο Google Launchpad.
Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στο meetup.com (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σας στο Facebook, αν δεν θέλετε να φτιάξετε έναν καινούριο λογαριασμό).
Τέλος, μπορείτε να βοηθήσετε στην επιλογή των θεμάτων των επόμενων συναντήσεων κατά την επιστροφή μας, το Σεπτέμβριο, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη