Φιλανθρωπική συναυλία με Μαρτάκη, Βο, Ράμμο κ.α. για το Ορφανοτροφείο Θηλέων - Κυριακή 20 Μαΐου 2018 - Τόπος Τεχνών «Χώρα»

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΪΟΥ 2018
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ «ΧΩΡΑ», ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ

Φιλανθρωπική Συναυλία με Κώστα Μαρτάκη, Bo, Αναστάσιο Ράμμο και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες για την οικονομική ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας.
11 ΦΩΝΕΣ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό! Όταν η μουσική δηλώνει την αγάπη…
O φοιτητικός σύλλογος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με όνομα «Μαζί» και ο Δήμος Λαμιέων διοργανώνουν μια συναυλία αγάπης, για την οικονομική στήριξη του Ορφανοτροφείου Θηλέων της πόλης, το οποίο έχει μεγάλη ανάγκη.
Την Κυριακή 20 Μαΐου, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα, 11 καλλιτέχνες, μικροί και μεγάλοι, γνωστοί και ανερχόμενοι, βρίσκονται στον ίδιο τόπο, στην ίδια σκηνή και βάζουν τα δυνατά τους για να βοηθήσουν το Ορφανοτροφείο Θηλέων. Όταν οι άνθρωποι, οι φωνές και οι ομάδες ενωθούν, τότε υπάρχει ελπίδα για τα πάντα και μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα…
Μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη, τον Bo  και τον Αναστάσιο Ράμμο το «παρών» στη φιλανθρωπική συναυλία, θα δώσουν πολλοί ακόμη ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες, ο κάθε ένας από τους οποίους έχει διαγράψει τη δική του πορεία στο μουσικό είδος που ακολουθεί. Θα ακούσουμε τους Κωνσταντίνο Φραντζής, Θοδωρή Νικολάου, Άντρια Ράστη, Γιάννη Μαργάρη, Κυριακή Κοτσιάμπαση,Κωνσταντίνα Πάλλα, Κατερίνα Λαζαρίδου και Monimas.
Ώρα έναρξης: 20.00
Τιμές εισιτηρίων:
Είσοδος 12€
Προπώληση: 10€ και παιδικό 5€
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
NEXT (Θεμιστοκλέους 6)
ΚΑΠΗΛΕΙΟ (τηλ.2231024200)
KD FACE and BODY ART (τηλ.2231048172)
DARE 2 DANCE (Tηλ.2231050189)

Info:
Φιλανθρωπική Συναυλία
Κυριακή 20 Μαΐου 2018
Ώρα έναρξης 20.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
www.xwra.gr
e-mail: info@xwra.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη