Συνελήφθη στη Θήβα 40χρονος Ινδός για ληστείες, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και πρόκληση σωματικών βλαβών

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Θήβα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν σωρεία διωκτικών εγγράφων για τα αδικήματα της ληστείας, παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και πρόκλησης σωματικών βλαβών
Συνελήφθη, χθες (09-05-2018) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 40χρονος υπήκοος Ινδίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν:
  • Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς, με την οποία διατάσσεται η σύλληψη και προσωρινή του κράτηση, για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και πρόκλησης σωματικών βλαβών (απλής & επικίνδυνης) κατά συναυτουργία.
  • Απόφαση του Β’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (25) μηνών και χρηματική ποινή (500) ευρώ, για τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και πρόκλησης σωματικών βλαβών (απλής & επικίνδυνης).
  • Δύο (2) Εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Δ’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Πειραιώς, για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη