Πελασγία Φθιώτιδας: 42χρονος παρίστανε τον υπάλληλο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και λήστευε ηλικιωμένους

Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγες ημέρες πριν, σε ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας, προσποιούμενος υπάλληλο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., είχε εξαπατήσει ηλικιωμένη ημεδαπή
Επιπλέον, την ίδια ημέρα, ο 42χρονος είχε προβεί και στη κλοπή – διάρρηξη οικίας ηλικιωμένου, ομοίως στην ανωτέρω περιοχή
Για τις ανωτέρω πράξεις του, είχε εκδοθεί Ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Λαμίας, όπου στο πλαίσιο αναζητήσεων, συνελήφθη χθες το απόγευμα στην περιοχή της Πελασγίας Φθιώτιδας
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας Φθιώτιδας, συνελήφθη ένας 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγες ημέρες πριν, σε ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας, είχε εξαπατήσει ηλικιωμένη ημεδαπή, ενώ ομοίως είχε προβεί σε κλοπή – διάρρηξη οικίας, ιδιοκτησίας ηλικιωμένου ημεδαπού.
Ειδικότερα την 15-05-2018, ο 42χρονος προσέγγισε 81χρονη ημεδαπή στην οικία της, προσποιούμενος υπάλληλο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από το εσωτερικό της οικίας, χρηματικά ποσά και διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας (6.000) ευρώ.
Επιπλέον την ίδια ημέρα, ομοίως στην ανωτέρω περιοχή, ο 42χρονος παραβίασε οικία 72χρονου, αφαιρώντας από το εσωτερικό της διάφορα κοσμήματα και παλαιά χαρτονομίσματα.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι δράστης των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων είναι ο 42χρονος, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε Ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Λαμίας, όπου και κατόπιν σχετικών αναζητήσεων, συνελήφθη χθες (26-05-2018) απογευματινές ώρες, στην περιοχή της Πελασγίας Φθιώτιδας.
Από τους αστυνομικούς συνεχίζεται η έρευνα, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο, συνεργός του 42χρονου.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη, στον κ. Ανακριτή Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη