Λαμία: Αιφνίδιος θάνατος 46χρονης μητέρας δυο παιδιών από χωριό του Δομοκού

Θρίλερ τα ξημερώματα στην πλατεία Πάρκου στο κέντρο της Λαμίας. 46χρονη έπεσε ξαφνικά νεκρή στο πεζοδρόμιο καθώς έτρωγε με τον άντρα με τον οποίο διασκέδαζε νωρίτερα.
Είχαν γνωριστεί μόλις λίγες ώρες πριν. Αφού διασκέδασαν σε νυχτερινό μαγαζί στην πλατεία Λαού, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν για φαγητό. Ξαφνικά η 46χρονη, μητέρα δυο παιδιών που μένει μόνιμα στη Λαμία, έχασε τις αισθήσεις της.
Ο 48χρονος, που μένει μόνιμα στις Ράχες, τη μετέφερε με το αυτοκίνητο του στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Όπως δήλωσε ο άνδρας στους αστυνομικούς, είχαν γνωριστεί νωρίτερα και η γυναίκα του είχε προτείνει να πιουν ένα ποτό.
Του μίλησε για τα παιδιά της, αλλά δεν κατάλαβε να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος της 46χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αφού δεν έφερε κακώσεις στο σώμα της.
Όπως προέκυψε στη συνέχεια, πρόκειται για μια 46χρονη γυναίκα με καταγωγή από χωριό του Δομοκού που έμενε στη Λαμία και δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την Αστυνομία, η οποία και ειδοποιήθηκε από τους γιατρούς.
Από τις αρχές αναμένεται να εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις για τον ξαφνικό θάνατο της 46χρονης, ενώ η ιατροδικαστική έκθεση μετά την απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή, ελπίζουν να φωτίσει περισσότερο σημεία του θρίλερ που εκτυλίχθηκε με τόσο τραγικό τρόπο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

tvstar.gr, cretedoc.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη