Πωλείται ανεξάρτητη μονοκατοικία στον Άγιο Γεώργιο Δομοκού

Πωλείται ανεξάρτητη μονοκατοικία στον Άγιο Γεώργιο Δομοκού

 Άγιος Γεώργιος Δομοκού.

Πωλείται ανεξάρτητη μονοκατοικία τριάντα επτά (37) τετραγωνικών μέτρων, υπερυψωμένη ισόγεια, κατασκευής 1994, σε άριστη κατάσταση, εντός πλήρως διαμορφωμένου οικοπέδου 1.800 τ.μ..
Διαθέτει σαλόνι-τραπεζαρία, κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και μπάνιο, κλιματιστικό inverter, μεγάλη βεράντα 20 μέτρων με εξαιρετική θέα, τεράστιο κήπο με εκατοντάδες τριανταφυλλιές, δύο ευμεγέθη έλατα κ.α..
Διαθέτει επίσης γκαράζ για αυτοκίνητα, αποθήκη κήπου 12 τ.μ., λειτουργικό μπάρμπεκιου και φούρνο, πέτρινες βρύσες και διακοσμητικό πηγάδι.
Πολύ ήσυχη περιοχή, στο κέντρο της Ελλάδας, στη βορειοανατολική πλευρά του Νομού Φθιώτιδας, με θαυμάσια θέα στα βουνά, ιδανική για λάτρεις της φύσης, σε ένα μικρό τυπικό, αυθεντικό ελληνικό χωριό, με ίδια απόσταση από Αθήνα και Θεσσαλονίκη (245), μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη θάλασσα και με εκπληκτικές τοποθεσίες που μπορείτε να επισκέπτεστε περιμετρικά, όχι περισσότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο, όπως οι λίμνες Πλαστήρα και Σμοκόβου, τα Μετέωρα, η Ελάτη και το Περτούλι, τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα, η Λάρισα, ο Βόλος και το Πήλιο, η Ανάβρα Μαγνησίας, η Λαμία, τα Καμένα Βούρλα, οι Δελφοί και το Καρπενήσι.
Βρίσκεται πάνω στο βουνό των Τιτάνων και των Νυμφών, την Όθρη, εντός των ορίων του βασιλείου του ημίθεου Αχιλλέα, με εννέα αρχαίες ακροπόλεις σε απόσταση αναπνοής, αλλά και πολλά νεότερα μνημεία της ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς.

Τιμή συζητήσιμη, ώρες 10:00-13:00, κιν. 6947185990, κ. Δημήτρης, email:  dk@lamiatimes.gr










Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη