Τελικά αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών: Αυτοδυναμία ΔΑΠ – ΝΔΦΚ σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ


Οι φετινές φοιτητικές εκλογές αποτελούν ορόσημο στην ιστορία της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ. Εκτός από την 32η συνεχόμενη νίκη, η παράταξή μας αναδείχθηκε αυτοδύναμη τόσο στα Πανεπιστήμια, όσο και στα ΤΕΙ. Στο 100% της ενσωμάτωσης των φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ καταγράφει στα Πανεπιστήμια ποσοστό 50,1% και στα ΤΕΙ 56,1%.

Γίνεται πια ξεκάθαρο ότι στους φοιτητές υφίσταται ένα πλειοψηφικό ρεύμα που έχει συνειδητοποιήσει ότι αξίζει καλύτερη ποιότητα σπουδών και καλύτερες προοπτικές, που πλέον διεκδικεί ανοιχτά αυτό που αξίζει και που εμπιστεύεται την ατζέντα της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ για να δει το όραμά του να υλοποιείται.

Παράλληλα, ο καταποντισμός του BLOCO, της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, σε ποσοστά κάτω του 1% σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, κάτω ακόμα και από τα λευκά και τα άκυρα ψηφοδέλτια, καταδεικνύει ότι η διάλυση που επιβάλλει η Κυβέρνηση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και η περιφρόνηση της νομιμότητας και της ασφάλειας στους ακαδημαϊκούς χώρους αποδοκιμάζονται με τον πιο εμφατικό τρόπο από τους ίδιους τους άμεσα ενδιαφερόμενους, δηλαδή τους φοιτητές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμφοιτητές μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για άλλη μια χρονιά. Αισθανόμαστε βαριά την ευθύνη να τους εκπροσωπήσουμε με υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και αποτελεσματικότητα και θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε την επιλογή τους.

Για το Γραφείο Τύπου






Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη