Βράβευση έργου ζωγραφικής του μαθητή του Εκκλησιαστικού Λυκείου Λαμίας Νίκα Επαμεινώνδα

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΡΓΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΝΙΚΑ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ
            Με περισσή χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη συμμετοχή και τη βράβευση ενός ακόμα έργου μαθητή του Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου σε πανελλήνιας εμβέλειας διαγωνισμό.

            Συγκεκριμένα, ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου, Νίκα Επαμεινώνδας, απέσπασε το Β΄ Βραβείο Ζωγραφικής με θέμα τον «Μακάριο Γ΄» στον Β΄ Πανελλήνιο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Π.Ο.Κ. Ελλάδας) με την υποστήριξη του «Σπιτιού της Κύπρου». Το θέμα του διαγωνισμού ήταν: «Οι ήρωες στους αγώνες του Ελληνισμού για ελευθερία, πηγή έμπνευσης των νέων στην Ελλάδα και την Κύπρο».

            Ο διαγωνισμός τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Ελλάδας. Υπεύθυνη καθηγήτρια του Σχολείου μας ήταν η κ. Βαμβακά Αλεξάνδρα, φιλόλογος.

            Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στο μαθητή Νίκα Επαμεινώνδα για το συγκεκριμένο έργο, αλλά και να του ευχηθούμε -όπως και σε όλους τους μαθητές του Σχολείου μας- καλή πρόοδο, πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων και ονείρων του.

 
Share on Google Plus

About Lamia Times

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *