Πλήθος κόσμου και ηχηρά ονόματα στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Οικονόμου

Πλήθος κόσμου και ηχηρά ονόματα στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Οικονόμου
10 Μαΐου 2018
Στην κατάμεστη αίθουσα ΕΡΜΗΣ του ΕΒΕΑ, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου, «4 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΙΩΣ»,  του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας κι επιχειρηματία, Γιάννη Οικονόμου. Το βιβλίο, προλόγισαν ο Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ο Γιώργος Στασινός, Πρόεδρος ΤΕΕ και ο Γιώργος Στείρης, αναπληρωτής καθηγητής φιλοσοφίας ΕΚΠΑ. Το παρών έδωσαν ηχηρά ονόματα της πολιτικής κι επιχειρηματικής ζωής όπως η Ντόρα Μπακογιάννη βουλευτής Α’ Αθηνών, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου βουλευτής Β’ Αθηνών, Κώστας Καραμανλής βουλευτής Σερρών, Θεόδωρος Καράογλου βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Στύλιος βουλευτής Άρτας, Γιώργος Βλάχος βουλευτής περιφέρειας Αττικής, Σταύρος Καλαφάτης βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Κατσανιώτης βουλευτής Αχαΐας, Κώστας Βλάσσης βουλευτής Αρκαδίας, Μαρία Αντωνίου βουλευτής Καστοριάς. Οι πρώην υπουργοί Γιάννης Παπαθανασίου, Θανάσης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Παπαδόπουλος. Παρευρέθηκε επίσης ο Κώστας Δέρβος πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, η Σοφία Ζαχαράκη αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου κι οι επικεφαλής των γραμματειών της Νέας  Δημοκρατίας, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ και  στελέχη της κεντρικής διοίκησης του κόμματος. Το παρών έδωσε η επί χρόνια διευθύντρια του γραφείου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, κα Σάκη Κυπραίου. Επίσης παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος. Τέλος χαιρετισμό απέστειλε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.

Μιλώντας για το βιβλίο ο  Κωστής Χατζηδάκης, ανέφερε ότι το βασικό μήνυμα που στέλνει ο Γιάννης Οικονόμου, μέσα από το βιβλίο του είναι ότι «παλεύουμε, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε, η Ελλάδα μπορεί να γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα».

Ο Γιώργος Στασινός, μίλησε για το Γιάννη Οικονόμου και τους κοινούς αγώνες των φοιτητικών τους χρόνων. Ο Γιώργος Στείρης, τόνισε ότι το βιβλίο είναι «από τα πειστικότερα πολιτικά εγχειρίδια που γράφτηκαν τα τελευταία χρόνια». Τέλος τον δικό της ιδιαίτερο χαιρετισμό απηύθυνε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία μίλησε από καρδίας για τον Γιάννη Οικονόμου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος τόνισε ότι “η πολιτική πρέπει να ξαναβρεί την αληθινή της αποστολή που δεν είναι άλλη από το να αλλάζει τη μοίρα  του κόσμου και των ανθρώπων. Η Ελλάδα της επόμενης μέρας προϋποθέτει να δούμε και κυρίως να κάνουμε την πολιτική αλλιώς”.

Τέλος, όλοι οι ομιλητές ευχήθηκαν στο Γιάννη Οικονόμου καλή επιτυχία τόσο για βιβλίο του όσο και για τα μελλοντικά του σχέδια.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη