Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο επισκέφθηκε τήν Κυ­ριακή 13 Μαΐου το απόγευμα στο Μητροπολιτικό Μέγαρο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ύστερα από ευγενικό αί­τημά του. Ο Σεβασμιώτατος τον εδέχθη με τις τιμές, που αρμόζουν στο αξίω­μά του και είχε μαζί του μια χρήσιμη και εποικοδομητική συνομιλία επί όλων των θεμάτων που απασχολούν την σημερινή κοινωνία. Τον ενη­μέ­ρωσε για το φιλανθρωπικό και γενικά το πνευματικό έργο της Ιεράς Μη­τροπόλεως, δια το οποίο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συνεχάρη τον Σε­βασμιώτατο για την προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως στο δο­κι­μα­ζό­με­νο άνθρωπο.

          Ο Σεβασμιώτατος στις πολλές ευχαριστίες του κ. Μιχαλολιάκου για τήν αποδοχή του αιτήματός του να τον επισκεφθεί υπογράμμισε, ότι ο εκπρό­σωπος της Εκκλησίας δέχεται αδιακρίτως κάθε πολιτικό αρχηγό νο­μί­μου κόμματος και θεωρεί ότι καθήκον της Εκκλησίας είναι η προς πάντας αγάπη και τιμή. Τέλος, του προσέφερε το αγαλματίδιο του Αθα­να­­σίου Διάκου ευχηθείς να έχει την δύναμη να αγωνίζεται υπέρ πίστεως και πατρίδος.

imfth.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη