Δήμος Δομοκού: Με μεγάλη επιτυχία η εθελοντική καμπάνια καθαρισμού Let’s Do It Greece 2018

 
Δομοκός, 2/5/2018

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν και ολοκληρώθηκαν και φέτος οι δράσεις στα πλαίσια της εθελοντικής καμπάνιας καθαρισμού Let’s Do It Greece 2018.

Ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός εθελοντών, δήλωσε ηχηρό παρών καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για να αναδείξει ότι υπάρχουν ακόμα εκείνοι, οι οποίοι ενδιαφέρονται για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής, που όλοι οφείλουμε να διασφαλίσουμε για εμάς και τα παιδιά μας.

Είναι βέβαιο, ότι οι κόποι όλων μας, ανταμείφθηκαν στα παιδικά βλέμματα  που με χαρά αντίκρισαν το σχολείο τους ποιο καθαρό και ποιο ζωντανό από ότι πριν, αλλά και από όλους τους συνανθρώπους μας οι οποίοι είδαν τον τόπο τους γεμάτο χρώμα  και λουλούδια.

Ο Δήμος Δομοκού ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και προσέφεραν  ανιδιοτελώς σε αυτή την συλλογική προσπάθεια, ευελπιστώντας σε περαιτέρω δράσεις προς όφελος της κοινωνίας με την ίδια θέληση, ζωντάνια και αποφασιστικότητα που οι εθελοντές επέδειξαν και φέτος.



 
















Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη