Συνεργασία του ΚΔΕΠ- ΔΕΗ με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΔΕΠ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μνημόνιο Συνεργασίας  υπογράφηκε μεταξύ του Εργαστηρίου «Βιομηχανικά Πληροφοριακά Συστήματα» του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του Κέντρου Δοκιμών Ερευνών και Προτύπων της ΔΕΗ Α.Ε.
 
των εφαρμογών και την παραγωγή προϊόντων για τη βιομηχανική, οικονομική και κοινωνική αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων, καθώς και την παροχή υπηρεσιών για την ερευνητική και τεχνολογική υποστήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης στο τρίπτυχο: νέα υλικά – περιβάλλον- ενέργεια.
Επίσης μεταξύ του ΚΔΕΠ και του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, προβλέπεται Ερευνητική και Τεχνολογική συνεργασία με διεθνείς επιστημονικούς, ερευνητικούς και τεχνολογικούς φορείς της αλλοδαπής (π.χ ΕΕ, ΗΠΑ, κ.λ.π) αλλά και της Περιφέρειας ΑΜΘ, καθώς και την υποστήριξη ερευνητικών δραστηριοτήτων και συνεργασιών εκτός των άλλων και με τις γείτονες χώρες.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη