ΛΑ.Ο.Σ. : Κανένας δεν θα έχει το δικαίωμα να πει δεν ήξερα

  ΛΑΪΚΟΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ: 
Η τριμερής κυβέρνηση (η εσωτερική τρόικα) επέλεξε να επιδείξει όλη της την αδιαλλαξία και  σκληρότητα στους αγρότες οι οποίοι και παράγουν και πένονται. Αν στην θέση των αγροτών βρίσκονταν  ολιγάρχες και  παράσιτα τής οικονομίας ή της δημοσιογραφίας, από αυτά που χρόνια στηρίζουν τα κόμματα εξουσίας, τότε τα αιτήματα τους θα είχαν ικανοποιηθεί αμέσως και προ πολλού…”
Ο ΛΑ.Ο.Σ. εδώ και καιρό καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής για την ανάπτυξη της «αγροτικής βαριάς βιομηχανίας» αλλά η κυβερνόντες θέλουν να περάσουν το μήνυμα στον λαό ότι είναι μονόδρομος τα μέτρα του μνημονίου και ότι άλλη λύση δεν υπάρχει, γι’ αυτό και με κάθε τρόπο προσπαθούν να φιμώσουν την διαφορετική φωνή, να μην ακούγονται οι προτάσεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.
Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για να είναι εκεί που είναι αυτοί που μας κυβερνούν κάποιοι τους ψήφισαν. Τους ψήφισαν πριν από λίγους μήνες, τους ψήφισαν και οι αγρότες. Τα παθήματα μαθήματα……. Σε λίγο, κάποια στιγμή,  θα ξαναγίνουν εκλογές και τότε ο καθ’ ένας προ της κάλπης, προ των ευθυνών του! Κανένας δεν θα έχει το δικαίωμα να πει «δεν ήξερα». Κρίνετε , συγκρίνετε, αποφασίζετε. Για το μέλλον σας , για το μέλλον των παιδιών σας , για το μέλλον της Ελλάδας.
                                                                                                      Ν.Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη