Μ-Λ ΚΚΕ: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει

Μ-Λ ΚΚΕ: Η ξενόδουλη συγκυβέρνηση Σαμαρά πιστή στην απαρέγκλιτη εφαρμογή της αντιλαϊκής μνημονιακής πολιτικής και της αντιαγροτικής Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), που τόσα χρόνια ξεκληρίζει την φτωχομεσαία αγροτιά, εφάρμοσε το δόγμα της «μηδενικής ανοχής» και της επιβολής του «νόμου και της τάξης» στους αγωνιζόμενους αγρότες, στην Ανθήλη.
Η κυβέρνηση, μετά τις επιστρατεύσεις των απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στους ναυτεργάτες, επιχειρεί  να καταστείλει και να τρομοκρατήσει το δίκαιο αγώνα της αγροτιάς, με ΜΑΤ, δακρυγόνα, ξύλο και συλλήψεις αγροτών.
Το Μ-Λ ΚΚΕ καταγγέλλει την αντιαγροτική κυβερνητική πολιτική, την κρατική καταστολή και τρομοκρατία και στέκεται αλληλέγγυο, με όλες του τις δυνάμεις, στο δίκαιο αγώνα της αγροτιάς.
Μόνο ο κοινός αγώνας εργαζομένων, φτωχομεσαίων αγροτών και των άλλων λαϊκών στρωμάτων μπορεί να βάλει φρένο και να ανατρέψει την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική των μνημονίων, της ΚΑΠ και της νεοαποικιακής υποδούλωσης της χώρας. Ένα τέτοιο σταθμό στον κοινό αγώνα πρέπει να αποτελέσει η Γενική Απεργία και τα συλλαλητήρια στις 20 Φλεβάρη.
Καλούμε το λαμιώτικο λαό να συμμετάσχει στο κάλεσμα των Αγροτικών Συλλόγων για συγκέντρωση συμπαράστασης, στους συλληφθέντες αγρότες, έξω από τα δικαστήρια την Πέμπτη 14/2 στις 1:00 μμ.
 
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει.
 
Μ-Λ ΚΚΕ
Κ.Ο. Φθιώτιδας
 
13-02-2013

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη