ΛΑ.Ο.Σ.: Ο εθνικός μας πλούτος δεν χαρίζεται σε κανέναν

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 
 Λαμία 11 Μαρτίου 2013 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 Για πολλές δεκαετίες έκρυβαν από τον Ελληνικό λαό τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας. Τώρα, ξαφνικά, όλοι οι προδότες πολιτικοί μιλάνε γιʼ αυτόν και έκαναν γνωστό το «μεγάλο μυστικό» και στον Ελληνικό λαό, όχι γιατί αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον πλούτο μας αλλά γιατί ήλθε η ώρα να υλοποιήσουν τα συμφωνημένα , δηλαδή να τον χαρίσουν στους ξένους επικυρίαρχους της Ελλάδας , στα αφεντικά τους. 
 Για να γίνει αυτό χρειάζονται γραικύλοι και ασυνείδητοι πολιτικοί αλλά και τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως που επί χρόνια κοίμιζαν τους Έλληνες λέγοντας ότι δεν υπάρχει ορυκτός πλούτος και τώρα και πάλι των εξαπατούν εκτελώντας εντολές των πολιτικών, λέγοντας ότι ο πλούτος μας δίνεται στους ξένους με αντάλλαγμα την δημιουργία θέσεων εργασίας Ο εθνικός μας πλούτος δεν χαρίζεται σε κανέναν. Τον εθνικό μας πλούτο τον εκμεταλλευόμαστε με οποιοδήποτε τρόπο με την προϋπόθεση ότι θα ωφεληθεί η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός. 

 Ν.Ε. Φθιώτιδος


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη