Ταραμοκεφτέδες
Υλικά
150 γρ. ταραμά άσπρο ή κόκκινο
1 κρεμμύδι
4 - 5 φέτες ψωμί ξερό μουσκεμένο
καλά στυμμένο μαϊντανό και δυόσμο
λίγο πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
φρυγανιά τριμμένη
αλεύρι
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε το ψωμί και το στραγγίζουμε. Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το ψωμί, τον ταραμά, το κρεμμύδι, το μαϊντανό και δυόσμο, το πιπέρι και το λάδι. Ζυμώνουμε το μίγμα, προσθέτουμε λίγη τριμμένη φρυγανιά αν το μείγμα μας είναι αραιό. Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε κι απ' τις δυο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρονται ζεστοί.
Καλή σας όρεξη!
typos.com.cy