Μπάμιες λαδερές με ντομάτα

1 κιλό μπάμιες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κονσέρβα ντομάτα
2 κουταλιές της σούπας πολτός ντομάτας
2 φλυτζάνια λάδι
3 σκελίδες σκόρδο
1/2 φλυτζάνι ξύδι
αλάτι και πιπέρι


-Πλένετε τις μπάμιες
-Καθαρίζετε γύρω γύρω το κοτσάνι
-Τις βάζετε στο ταψί με αλάτι και το ξύδι
-Εάν μπορείτε βάζετε το ταψί στον ήλιο για 3-4 ώρες
-Ξεπλένετε
-Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι
-Ρίχνετε την ντομάτα, τον πολτός ντομάτας και 2 φλυτζάνια νερό και αφήνετε να πάρει βράση
-Ρίχνετε τις μπάμιες
-Αλατοπιπερώνετε
-Χαμηλώνετε τη φωτιά μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!