Συνελήφθη 47χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στην Αιδηψό Ευβοίας

Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στην Αιδηψό Ευβοίας

Κατασχέθηκαν συνολικά -157,4- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (73,1) γραμμάρια από σπόρους κάνναβης και ένας μεταλλικός μύλος κοπής και επεξεργασίας των ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (22-05-2013) το μεσημέρι στην Αιδηψό Ευβοίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διενήργησαν νομότυπη έρευνα σε περίπτερο που διατηρεί ο 47χρονος στην Αιδηψό, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (23) συσκευασίες που περιείχαν:

Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους (39,5) γραμμαρίων,
σπόρους κάνναβης, καθαρού βάρους (64,8) γραμμαρίων και
το χρηματικό ποσό των (870) ευρώ.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 47χρονου, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στην ανωτέρω περιοχή, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες σε διάφορα σημεία του σπιτιού, ακόμη (12) συσκευασίες που περιείχαν:
 
Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους (117,9) γραμμαρίων.
σπόρους κάνναβης, καθαρού βάρους (8,3) γραμμαρίων και
ένας μεταλλικός μύλος κοπής και επεξεργασίας των ναρκωτικών.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού, ενώ ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη