Ο ΛΑΟΣ για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Μ. Βρετανία

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
 Λαμία 7 Μαΐου 2013 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ξεπέρασε το 25% ( μια “ανάσα” πίσω από τους Συντηρητικούς και τους Σοσιαλιστές , που αποτελούν τα κόμματα του κατεστημένου στην Αγγλία) το UKIP ,το αδελφό κόμμα του ΛΑΟΣ στην Μ. Βρετανία.
Πρόκειται για έναν πρωτόγνωρο  εκλογικό θρίαμβο που -όπως επισημαίνουν τα βρετανικά ΜΜΕ – όμοιό του δεν έχει ζήσει η Μ. Βρετανία από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά,  για ένα  κόμμα που χτυπήθηκε όσο κανένα από το σύστημα και επιμένει να παλεύει με συνέπεια  εναντίον του κατεστημένου και των εκφραστών του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηγέτης του UKIP , ο Νάϊτζελ  Φάρατζ, είναι και  Πρόεδρος της Πολιτικής Ομάδας “ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ( EFD ) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην οποία μετέχει από ιδρύσεώς της και για  10 σχεδόν χρόνια ο ΛΑΟΣ  με τους ευρωβουλευτές του. Μάλιστα, ο  Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης ήταν Αντιπρόεδρος επί 4 σχεδόν χρόνια της Πολιτικής Ομάδας της Ευρωβουλής  στην οποία προήδρευε ο σημερινός θριαμβευτής των εκλογών στην Μ. Βρετανία,  Νάϊτζελ  Φάρατζ,

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης , μόλις ανακοινώθηκε ο θρίαμβος του UKIP και η απόσπαση ποσοστού που ξεπερνά το 25% των συνολικών ψήφων, απέστειλε στον ηγέτη του Κόμματος Ν. Φάρατζ συγχαρητήριο τηλεγράφημα όπου “εκφράζει την χαρά του  και την πλήρη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι κοινοί αγώνες ετών και σκληρή  πάλη εναντίον  κατεστημένων συμφερόντων και αντιλήψεων οδήγησαν στο καταπληκτικό εκλογικό αποτέλεσμα που αποτελεί  θρίαμβο της ελευθερίας και της δικαιοσύνης “.

Και φυσικά από τα Ελληνικά ΜΜΕ …….. άκρα του τάφου σιωπή!!!....

                        

                                                                Ν.Ε. Φθιώτιδος 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη