Δημιουργία Νέων Θέσεων Απασχόλησης μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ

«Δημιουργία Νέων Θέσεων Απασχόλησης μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Εργαστήρι Σταδιοδρομίας» που υλοποίησε το ΙΝΕ ΓΣΕΕ στο πλαίσιο του επιδοτούμενου προγράμματος «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ». Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες άνεργοι δικαιούχοι επιταγών κατάρτισης καθώς επίσης και σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων της Φθιώτιδας. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις αντιπροσώπευαν ένα ευρύτατο φάσμα κλάδων και δραστηριοτήτων και προσέφεραν θέσεις Πρακτικής Άσκησης σε μια σειρά από ειδικότητες όπως: Υπάλληλοι Γραφείου, Βοηθοί λογιστών, Βρεφονηπιοκόμοι, Πωλητές, Τεχνικές ειδικότητες κλπ. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις οι οποίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον να απορροφήσουν ανέργους σε θέσεις Πρακτικής Άσκησης καλύπτουν γεωγραφικά το σύνολο της Φθιώτιδας και όχι μόνο τη Λαμία.
Δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα το ΙΝΕ ΓΣΕΕ καλεί τους ανέργους νέους Δικαιούχους επιταγών  κατάρτισης αλλά και ενδιαφερόμενες  επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα. 
Τονίζεται ότι οι άνεργοι οι οποίοι έχουν επιλεγεί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το «κουπόνι κατάρτισης» (training voucher) σε όποιο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) επιθυμούν οι ίδιοι, ανεξάρτητα από τον πάροχο που ενδεχομένως «μεσολάβησε» για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής τους. Σε αυτό το πλαίσιο οι ωφελούμενοι του προγράμματος μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα με γνώμονα τα προσωπικά τους κριτήρια (ενδιαφέρον για συγκεκριμένο αντικείμενο κατάρτισης, προφίλ των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, προσβασιμότητα του ΚΕΚ κ.λπ.).
Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ», τόσο οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι, όσο και οι επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται καθημερινά (09:00- 21:00), στο ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Στ. Ελλάδας, Ροζάκη Αγγελή 59- Λαμία 35100, τηλ. 22310 51777. E- mail:  inester@otenet.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη