Συνελήφθη 35χρονος για αρπαγή τσάντας από ηλικιωμένη στη Λαμία

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός από την Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. για αρπαγή τσάντας από ηλικιωμένη στη Λαμία

Συνελήφθη, χθες (11-07-2013) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, ένας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή τσάντας από ηλικιωμένη γυναίκα.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, ο δράστης προσέγγισε 76χρονη ημεδαπή, η οποία βάδιζε στη πόλη της Λαμίας και αφαίρεσε αιφνιδιαστικά την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (55) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν τον 35χρονο, ο οποίος αναγνωρίσθηκε από την παθούσα ως ο δράστης της σε βάρος της κλοπής και συνελήφθη.

Ο δράστης έχει απασχολήσει κατά στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές και έχει συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα, ενώ το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας που διενεργεί το προανακριτικό έργο, διερευνά το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Σε βάρος του 35χρονου συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και σήμερα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη