Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 κουταλιές μαϊντανό ή άνηθο ή δυόσμο ξερό ή φρέσκο ψιλοκομμένο
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
½ κουταλάκι αλάτι, πιπέρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Χτυπάμε πρώτα το γιαούρτι με το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι μέχρι να ανακατευτούν καλά. Διατηρείται στο ψυγείο.
1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 κουταλιές μαϊντανό ή άνηθο ή δυόσμο ξερό ή φρέσκο ψιλοκομμένο
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
½ κουταλάκι αλάτι, πιπέρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Χτυπάμε πρώτα το γιαούρτι με το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι μέχρι να ανακατευτούν καλά. Διατηρείται στο ψυγείο.