Χαλκίδα: Εφοδος του ΣΔΟΕ σε Αντζελα Δημητρίου και Κιάμο‏

Στο κατόπι έχει πάρει το ΣΔΟΕ τις εμφανίσεις των τραγουδιστών στην επαρχία μετά τα γεγονότα στη Χαλκιδική και μάλιστα έχουν μπει αρκετά λουκέτα σε νυχτερινά καταστήματα για φορολογικές παραβάσεις.

Από τον κανόνα δεν γλίτωσε ούτε η Χαλκίδα, αφού χθες το βράδυ κλιμάκιο εφοριακών έλεγξε τις εμφανίσεις των Αντζελα Δημητρίου-Βασίλη Τερλέγκα στη Δροσιά και του Πάνου Κιάμου στο Thalassa Live  στη Γλύφα. Μάλιστα, ο Κιάμος ήταν άθελά του και ο πρωταγωνιστής στην πρώτη υπόθεση φοροδιαφυγής στη Χαλκιδική, αφού τραγούδησε παρά το σφράγισμα που επεβλήθη στο νυχτερινό κλαμπ.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ξεκίνησαν από το Γυμνάσιο Δροσιάς, όπου εμφανίζονταν η Αντζελα Δημητρίου με τον Βασίλη Τερλέγκα. Εκαναν την εμφάνισή τους στο χώρο κατά τις 12 το βράδυ και ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός. Τσέκαραν αν ήταν νομότυπα τα εισιτήρια, αν κόβονταν αποδείξεις, τις συμφωνίες με τους καλλιτέχνες, ακόμη και την κάβα!

"Ο έλεγχος κράτησε μία ώρα και δεν βρέθηκε καμία παρατυπία" δηλώνει στο egnomi.gr ο υπεύθυνος της εκδήλωσης Βασίλης Περδίκης.

Κατά τις δύο τα ξημερώματα, το κλιμάκιο των ελεγκτών πήγε και στο Thalassa Live στη Γλύφα, όπου τραγουδούσε ζωντανά ο Πάνος Κιάμος. Κι εκεί, εστίασαν στα εισιτήρια, τις αποδείξεις, αλλά και την ασφάλιση του προσωπικού.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου του νυχτερινού κέντρου, Τάκη Καρρά, στο egnomi.gr, ο έλεγχος είχε πολύ μικρή διάρκεια, καθώς ήταν όλα κομμένα κανονικά και δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις.

Πηγή: www.egnomi.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη