Σύννεφα Με Παντελόνια live στον τόπο τεχνών Χώρα στα Λελέϊκα Υπάτης!

ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ 8  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΧΩΡΑ, ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ


Ταξιδεύοντας στις γειτονιές του κόσμου με τα Σύννεφα με Παντελόνια σε ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει με μια περιμετρική κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια και όταν δείξει η πυξίδα το Βορρά ανηφορίζουν τα βουνά των Βαλκανίων.
Πέμπτη 8 Αυγούστου είστε όλοι καλεσμένοι στο μοναδικό αυτό live με τα Σύννεφα Με Παντελόνια στον τόπο τεχνών Χώρα στα Λελέϊκα Υπάτης.
Στην πορεία θα συναντήσουν πολλούς ανθρώπους και οι διαφορετικές μουσικές ιστορίες προκαλούν ενδιαφέρον, γέλιο και ποικιλία στο ρυθμό!..
Ανάσα στον ωκεανό δυτικά: φτάνουν στις αγαπημένες αγγλόφωνες ροκ μουσικές και... περνάνε απέναντι – αυτή τη φορά με αεροπλάνο –στη Βραζιλία, το Μεξικό και την Αργεντινή για να χορέψουν bossa και tango.
Από τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο, τις τζαζ επιρροές, την αμερικάνικη κάντρυ και τη σύγχρονη πειραματική σκηνή θα πάνε στη μαύρη ήπειρο – πατρίδα του Νίκου.
Με τις ωραίες ρυθμικές κιθάρες του Νίκολα Δημοσθένους, τα μελωδικά νωχελικά ακορντεόν και αισθαντικά φωνητικά της Δήμητρας Καραμπεροπούλου θα διασχίσουν όλη τη γη και θα επιστρέψουν στη βάση τους, για προσγείωση στην Ελλάδα όπου όλοι με κέφι, χιούμορ και όρεξη για συμμετοχή διασκεδάζουν πολύ γιατί το πρόγραμμα είναι διαδραστικό!!
Το συγκρότημα "Σύννεφα με Παντελόνια" πήρε το όνομά του από το ομότιτλο ποίημα του Βλαδιμίρ Μαγιακόφσκι. Αποτελεί συγγενές σχήμα των "Όναρ", ενώ ο ήχος του παραπέμπει στην ευρύτερη νέο-rock μελωδία των "Πυξ Λαξ". Αποτελείται από τους 'Αλκη Παπαδόπουλο (πιάνο, φωνή), Δήμητρα Καραμπεροπούλου (φωνή, ακορντεόν), Γιώργο Γιαννόπουλο (ντραμς, φωνή), Κώστα Σαρδέλη (μπάσο, φωνή) και Νίκο Δημοσθένους. Ντεμπούτο άλμπουμ τους ήταν το "Τίποτα δεν Κρύβεται Κάτω απ΄ τον Ήλιο" (2000).

info:
Πέμπτη 8 Αυγούστου
Ώρα 21.30.
Τόπος Τεχνών Χώρα, Λελέικα  Υπάτης
Προπώληση στο SEVEN της πλατείας Λαού προς 5 ευρώ, πόρτα 8 ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2231051075 ή στο 6936995142.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη