Έρευνα δείχνει ότι οι αισιόδοξοι είναι πιο τύχεροι στον έρωτα


Ο αισιόδοξος άνθρωπος βιώνει έναν μεγάλο έρωτα, επειδή πιστεύει σε αυτόν. Γι αυτό λοιπόν κι εσείς αρχίστε να πιστεύετε και να αισιοδοξείτε!

Αυτό έχουν δείξει έρευνες αποδεικνύοντας ότι το να είσαι σε μία σχέση σε είσαι πιο αισιόδοξη και λιγότερο αγχώδη. Πλέον, νέες έρευνες έχουν διαπιστώσει και το αντίθετο, ότι δηλαδή οι αισιόδοξοι άνθρωποι είναι πιο τυχεροί στον έρωτα. Όταν είσαι ελεύθερη και ψάχνεις να βρεις τον έρωτα, συνήθως οι φίλοι σου προσπαθούν να σε προστατέψουν λέγοντάς σου πως θα πρέπει να είσαι εγκρατής και να μην επενδύεις σε κάποιον για να μην πληγωθείς.

Με τα νέα δεδομένα, αυτή η αντιμετώπιση δεν είναι απαραίτητα σωστή. Οι αισιόδοξοι άνθρωποι έχουν περισσότερες ελπίδες να βρουν τον έρωτα, όταν δίνονται ολοκληρωτικά και έχουν υψηλές προσδοκίες. Οι άνθρωποι που είναι αισιόδοξοι , τείνουν να έχουν μια πιο ρομαντική σχέση και να είναι περισσότερο ικανοποιημένοι από τη σχέση τους, σε σχέση με άλλους που είναι πιο επιφυλακτικοί στον έρωτα. Αυτή η έντονη ικανοποίηση συνδέεται με την ικανότητα ενός αισιόδοξου ανθρώπου να βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ακόμα κι όταν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση. Ο αισιόδοξος άνθρωπος θα δεχτεί πιο εύκολα και θα κατανοήσει την οπτική γωνία του συντρόφου του, με αποτέλεσμα να βρίσκει άμεσα λύσεις.
 http://www.typos.com.cy

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη