Ποιοι αναλαμβάνουν Διοικητές στα Νοσοκομεία της Στερεάς

Τα ονόματα των νέων διοικητών που διορίζονται σε τέσσερα Νοσοκομειακά ιδρύματα της Περιφέρειας ανακοίνωσε το υπουργείο υγείας.

Στο Νοσοκομείο Λαμίας καθήκοντα αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας Αναστάσιος Σεπετής. Στη Λιβαδειά και τη Θήβα τοποθετείται ο Κωνσταντίνος Ρουσόπουλος πρώην πρόεδρος του τμήματος Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας ο Ιωάννης Καρούζος που είχε διατελέσει και το 2009 διοικητής στο ίδιο Νοσοκομείο και στην Άμφισσα ο Σταμάτης Δάρρας πρωην διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς.
 Η διαδικασία τοποθέτησης διοικητών στο σύνολο των Ιδρυμάτων της Περιφέρειας εκκρεμούσε τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς πρόσφατα είχε ανακοινωθεί μόνο το όνομα της κ. Ελένης Τσεκούρα – Αμερικάνου στη θέση της διοικητή στο νοσοκομείο.
 Πηγή: lamiastar.gr

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more