Επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας σχετικά με κατευθυνόμενη παραπεμπτικογραφία-συνταγογραφία

Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας απέστειλλε επιστολή προς το Νοσοκομείο Λαμίας, σχετικά με κατευθυνόμενη παραπεμπτικογραφία-συνταγογραφία.

 Δείτε την επιστολή:
                                  ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
                                                                           
Κον Διοικητή Νοσοκομείου Λαμίας κο Παν.Κουτσοπίνη

Κοιν: Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κο Κρασούλη
        Πρόεδρο ΕΙΝΚΥΦ κα Παλιαλέξη

Παρά τις επανειλημμένες συστάσεις του ΙΣΦ προς τα μέλη του για την τήρηση των κανόνων ιατρικής δεοντολογίας καθώς και της υπάρχουσας νομοθεσίας περί συνταγογράφησης-παραπεμπτικογραφίας, δυστυχώς σε καθημερινή βάση γινόμαστε μάρτυρες καταγγελιών κρουσμάτων κατευθυνόμενης παραπεμπτικογραφίας καθώς και παράνομης συνεργασίας γιατρών με φορείς υγείας για συνταγογράφηση σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας δεν θα μείνει πλέον αμέτοχος στην καταστρατήγηση της υπάρχουσας νομοθεσίας και θα διαφυλάξει το ιατρικό κύρος εφαρμόζοντας τον νόμο αυστηρά.
Παρακαλούμε να επιστήσετε από την πλευρά σας την προσοχή των γιατρών που εργάζονται στις δομές υγείας της αρμοδιότητάς σας  στον Νομό Φθιώτιδας για την πιστή τήρηση των κανόνων της ιατρικής δεοντολογίας και της νομοθεσίας που διέπει την άσκηση της ιατρικής.

Λεωνίδας Αναγνωστόπουλος
Πρόεδρος
Μιχάλης Μπαρπαρούσης
Γραμματέας

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη