Νηρέας Λαμίας-Κέρκυρα 13-7

     Ο Νηρέας Λαμίας επέστρεψε στις νίκες, μετά το χαμένο ματς με τον Ολυμπιακό, και με 13-7 επί της Κέρκυρας, διατηρήθηκε σε τροχιά τετράδας.     
Πολύ καλό παιχνίδι από τους παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, που πήραν από το ξεκίνημα και τον έλεγχο, φτάνοντας στο 8-3 στο ημίχρονο, διαφορά ασφαλή για να τους δώσει και τους τρεις βαθμούς. Δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα οι νησιώτες, παρά την ήττα όμως δεν ανησυχούν για τη θέση τους.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Βλοντάκης, Μπλάνης και Χαριτάκης που σημείωσαν από τρία τέρματα, όσα στον αντίποδα και ο Κώστας Παυλίδης. Οι νεοφώτιστοι διατηρήθηκαν στην 5η θέση, η ήττα του Παναθηναϊκού όμως, τους έδωσε την ευκαιρία να μειώσουν στους τρεις βαθμούς από τους «πράσινους», που συμπληρώνουν το «καρέ».

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-1, 1-2, 4-2
Νηρέας Λαμίας (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης, Σαλπαδήμας 1, Κοκκινάκης 1, Εμμανουηλίδης Β., Εμμανιουηλίδης Ι., Μπλάνης 3, Χαριτάκης 3, Δραγώνας 1, Σταυρόπουλος, Βλοντάκης 3, Μπατάκης 1, Φλέγκας, Παπαδημητρίου.
Κέρκυρα (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γιόκοβιτς, Τζώρης, Σαρησάββας 2, Παπαθεοδώρου, Παυλίδης Κ. 3, Τοράκης 1, Βραχλιώτης, Παυλίδης Ευ., Κασίμης, Ζαρκαντζάς, Αρώνης, Βαχαρέλης 1, Τριβιζάς.
Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης
Αλυτάρχης: Κώστας Λιαπίκος.

Διάβασε περισσότερα στο: Νηρέας Λαμίας-Κέρκυρα 13-7 | gazzetta.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη