Πανιώνιος-Νηρέας Λαμίας 4-7

Ο Νηρέας συνέχισε επιτυχημένα την πορεία του στην Α1 πόλο των ανδρών και με 7-4 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, έπιασε προσωρινά τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Αυλαία στην 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το συγκρότημα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην πλατεία. Το «διπλό» έφερε τους νεοφώτιστους στην 4η θέση με 17 βαθμούς, μαζί με τον Παναθηναϊκό, εν αναμονή και των υπόλοιπων αναμετρήσεων.

Η αγωνιστική θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο (11-12/1).

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-1, 2-0, 1-3
Πανιώνιος (Αλέκος Βάσσος):Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν. 1, Κοκκάλας, Ζώρζος, Θωμάκος 1, Γρηγορόπουλοος Φούτρης, Μπαγλατζής, Δερμιτζάκης Χρ., Βέκος 1, Μανώλης, Καρακατσάνης 1, Κούφαλης, Καρακάσης Χρ., Βυθούλκας.
Νηρέας (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Φλώρος, Αναστασιάδης, Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης 1, Εμμανουηλίδης Β. 1, Εμμανουηλίδης Ι. 2, Μπλάνης, Χαριτάκης, Σταυρόπουλος, Βλοντάκης 1, Μπατάκης 2, Φλέγκας, Πίσσας.
Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Παραϊκταρίδης
Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος

Διάβασε περισσότερα στο: Πανιώνιος-Νηρέας Λαμίας 4-7 | gazzetta.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη