
Υλικά (για 6 άτοµα)
1 κιλό κρέας από κοτόπουλο σε μπουκιές
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1 κ.τ.σ. μουστάρδα µε σπόρους
1 κ.τ.γ. ξύσµα λεµονιού
2 κ.τ.σ. χυμό λεµονιού
2 κ.τ.σ. μέλι
2 κ.τ.γ. κάρυ
1 κ.τ.γ. πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση
Ανακατεύετε καλά σε ένα μεγάλο μπωλ όλα τα υλικά. Σκεπάζετε και βάζετε στο ψυγείο για 3 ώρες ή, αν θέλετε όλη τη νύχτα, να μαριναριστούν. To κρέας σε καλαμάκια για σουβλάκια και ψήνετε σε ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος ή στα κάρβουνα και από τις δύο πλευρές µέχρι να ροδίσουν.
Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr
1 κιλό κρέας από κοτόπουλο σε μπουκιές
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1 κ.τ.σ. μουστάρδα µε σπόρους
1 κ.τ.γ. ξύσµα λεµονιού
2 κ.τ.σ. χυμό λεµονιού
2 κ.τ.σ. μέλι
2 κ.τ.γ. κάρυ
1 κ.τ.γ. πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση
Ανακατεύετε καλά σε ένα μεγάλο μπωλ όλα τα υλικά. Σκεπάζετε και βάζετε στο ψυγείο για 3 ώρες ή, αν θέλετε όλη τη νύχτα, να μαριναριστούν. To κρέας σε καλαμάκια για σουβλάκια και ψήνετε σε ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος ή στα κάρβουνα και από τις δύο πλευρές µέχρι να ροδίσουν.
Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr