Στέλιος Σύρος: Φυλακή ύψιστης ασφαλείας στα λόγια δεν γίνεται...

Δεν γίνεται φυλακή ύψιστης ασφαλείας με λόγια απαντά ο δήμαρχος Δομοκού Στέλιος Σύρος στις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου ότι σύντομα στις φυλακές Δομοκού θα μεταχθούν κρατούμενοι για τρομοκρατικές ενέργειες και βαρυποινίτες. 
Για να γίνουν αυτά χρειάζονται πολλά και κυρίως αυξημένη αστυνομική παρουσία, λειτουργιά στο Δομοκό τμήματος μεταγωγών, αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας και αύξηση του αριθμού των σωφρονιστικών υπαλλήλων και μάλιστα ειδικά εκπαιδευμένων για τέτοια φυλακή που βρίσκεται μακριά από αστικό κέντρο οπότε είναι εύκολο να δημιουργηθούν συνθήκες μαζικών αποδράσεων. 
Και τέλος πρόσθεσε ο κ. Σύρος καλό θα είναι το Υπουργείο να ενημερώσει αν πραγματικά προτίθεται να κάνει τις φυλακές Δομοκού υψίστης ασφαλείας και την τοπική αυτοδιοίκηση. Αν τηρηθούν αυτά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας των δημοτών μας πρόσθεσε ο δήμαρχος Δομοκού.

Πηγή: lamiafm1.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη