Απάντηση του Γιώργου Κοτρωνιά στη δήλωση του Νίκου Σταυρογιάννη



Απάντηση του Γιώργου Κοτρωνιά στη δήλωση του Νίκου Σταυρογιάννη: "Όταν ο Γιώργος Κοτρωνιάς έλεγε ότι, η Αυτοδιοίκηση δεν είναι χώρος για διέξοδο στα πολιτικά αδιέξοδα, για προσωπικά βολέματα, δεν είναι χώρος για αλεξιπτωτιστές και εσχάτως για δήθεν πεφωτισμένους, δεν περίμενε ότι, θα το επιβεβαίωνε τόσο άμεσα ο κ.Σταυρογιάννης. 
Ας μην υποτιμά τους συμπολίτες μας ο κ. Σταυρογιάννης, που τιμούν το Γιώργο Κοτρωνιά αυτά τα χρόνια, γιατί ο Δήμαρχος εκλέγεται από τους ίδιους και δεν διορίζεται. Η Αυτοδιοίκηση είναι χώρος σύνθεσης και δημιουργίας. Δεν έxει σχέση με μηδενιστικές απόψεις. Η Λαμία, όχι μόνο αξιοποίησε όλες τις ευκαιρίες, αλλά δημιούργησε και νέες. 
Ο Γιώργος Κοτρωνιάς, κατέθεσε συγκεκριμένη, ολοκληρωμένη πρόταση, σύγχρονη, ανατρεπτική, ανοίγοντας διάλογο με την κοινωνία. Πρόταση για συμμετοχική Διακυβέρνηση και άνοιξε το δρόμο για το μέλλον. Επειδή η Αυτοδιοίκηση δεν είναι χώρος μιζέριας και καταγγελιών, αλλά είναι χώρος δημιουργίας και προτάσεων, αντί λοιπόν ο κ. Σταυρογιάννης να καταναλώνεται σε στείρες ανακοινώσεις, θα έπρεπε ήδη να έχει δώσει και αυτός στους συμπολίτες μας τη δική του πρόταση".

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη