Καταιγιστική η Λαμία 5 γκολ στον Αμπελωνιακό (φωτο)


Ευρεία νίκη για την ομάδα της Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στον Αμπελωνιακό με 5-2 και παραμένει έτσι μόνη πρώτη στην βαθμολογία του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
Στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής η ομάδα του Τίμου Καβακά επικράτησε εύκολα του Αμπελωνιακού και μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση, μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο και ανάμεσα στους ντόπιους γύρω στα 100 άτομα από τη Λαμία.
Η Λαμία έδειξε χαρακτήρα και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 29΄ από το πλασέ του Κακαβίτση, από εκεί και πέρα το θηρίο ξύπνησε. 
Με δύο γκολ του Μοκάκε μέσα σε διάστημα 2 λεπτών, ένα στο 35΄ και ένα στο 37' οι "κυανόλευκοι" πέρασαν μπροστά. Στο 42΄ οι φιλοξενούμενοι με τον Ευσταθίου έκαναν το 3-1, όμως ο Παπανδρέου στο 45΄ μείωσε σε 3-2.


Η Λαμία μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 59΄ ο Ευσταθίου καθάρισε το παιχνίδι, κάνοντας το 4-2. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμόρφωσε ο Μκριτσιάν στο 74' με κεφαλιά από κοντά μετά από κόρνερ του Κοντοχρήστου.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Μάστακας με βοηθούς τους Νίκο Περικλείδη και Ηλία Παπαδόπουλο του Συνδέσμου Μακεδονίας.
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δ. Καπετανόπουλος): Τρούκης, Μαυρίδης (41΄ Παπανδρέου), Τζιαρτζάνης, Πολύζος, Μεζίνη, Κομισόπουλος, Νάστας, Γκαμπέτας (46΄ Συκιώτης), Κακαβίτσης, Αλεξανδρής, Ρόκκα.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Τίμος Καβακάς): Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Λάμπρου (67΄ Κοντοχρήστος), Μκρτσιάν, Γόγολος, Αντωνόπουλος, Ευσταθίου, Μπαλής (46΄ Κολεφ), Λεμά (56΄ Κουτρομάνος), Μοκάκε, Διαμαντίδης




















Περισσότερα για την ομάδα της Λαμίας ΕΔΩ: www.lamia1964.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη