5 αποδεδειγμένες μέθοδοι για να γίνεις πιο ενδιαφέρων τύπος στα μάτια της

Γυναικεία ψυχολογία
5 αποδεδειγμένες μέθοδοι για να γίνεις πιο ενδιαφέρων τύπος στα μάτια της

Γιατί δεν πιστεύω να περιμένεις να γελάσει και να γοητευτεί όταν τις αφηγείσαι τις αηδίες που έκανες μικρός με τους φίλους σου ή το πόσο ωραία μαγειρεύει η μαμά σου.
Μετά από αμέτρητες χυλόπιτες, αρκετούς πειραματισμούς και εφηρμοσμένες τακτικές που απέδωσαν συγκεντρώσαμε 5 στοιχεία που αν τα χρησιμοποιήσεις θα βγεις νικητής στη μάχη των ραντεβού και των δύο φύλων εν γένει. Απλώς, φρόντισε όσα θα διαβάσεις να τα κάνεις σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην αποδομηθούν στο επόμενο κιόλας ραντεβού.
1) Πρότεινε της για πρώτο ραντεβού κάτι συναρπαστικό, ώστε αν δεν της αρέσεις εσύ να γουστάρει να έρθει εκεί που θα πάτε: από ένα ωραίο κουβανέζικο εστιατόριο που ανακάλυψες μέχρι μια έκθεση από σπάνια φυτά ή του αγαπημένου της καλλιτέχνη. Tip: Μάθε στα κρυφά ποιοι καλλιτέχνες της αρέσουν ή ποιο ρεύμα.
2) Να έχεις ευαισθησίες: Όχι, δεν εννοώ να βάζεις τα κλάματα με το παραμικρό. Η ευαισθησία έχει πολλές εκφάνσεις. Από το να βοηθήσεις έναν άστεγο που θα δεις στο δρόμο μέχρι ότι σου αρέσει η ποίηση ή έχεις μαζέψει 2 αδέσποτα στο σπίτι. Τέτοια πράγματα της δείχνουν ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σου.
3) Μοιράσου μαζί της κάτι σημαντικό που σου συνέβη: ένα πρότζεκτ στη δουλειά, ο γάμος της αδερφής σου, ένα βραβείο που πήρες στο χορ... στα μαθήματα κικ-μπόξινγκ.
4) Δείξε της το ενδιαφέρον σου με μέτρο: Μη δοθείς ολοκληρωτικά, αλλά ούτε και να είσαι φουλ αδιάφορος. Στην πρώτη περίπτωση θα παρασυρθείς σε γελοιότητες που θα την κάνουν να αισθανθεί ότι έμπλεξε με μαμελούκο και θα νιώσει πνιγμένη, ενώ στη δεύτερη θα την χάσεις εντός έδρας με γκολ στις καθυστερήσεις. Λάου λάου και με μεθοδικότητα θα χτίσεις το μύθο σου σε αυτή- η γυναίκα θέλει παπάτζες, είναι γνωστό- και θα έρθει η στιγμή που θα της είσαι ακαταμάχητος. Αν δεν έρθει μέχρι το 3ο ραντεβού παράτα τη και πήγαινε παρακάτω.
5) Πάνω στο χιούμορ χτίστηκαν τα καλύτερα κρεβάτια: Το χιούμορ είναι ο Κριστιάνο, ο Μέσι και ο Ριμπερί των ραντεβού. Αν την κάνεις να γελάσει έχεις περάσει άνετα το πρώτο τείχος της άμυνας της. Δεν ξέρεις το παρελθόν της και με τι τύπους έχει μπλέξει στο παρελθόν, γι΄αυτό το χιούμορ είναι η σίγουρη λύση για να προχωρήσεις μέσα στο μυαλό της (το mind fucking) χωρίς να νιώσει ευάλωτη.
 typos.com.cy

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη