Γερμανικό ακροδεξιό κόμμα απέλυσε πορνοστάρ που το διαφήμιζε, γιατί έκανε σεξ με έγχρωμο άνδρα!

 Γερμανία
Γερμανικό ακροδεξιό κόμμα απέλυσε πορνοστάρ που το διαφήμιζε, γιατί έκανε σεξ με έγχρωμο άνδρα
Στην απόλυση της Ina Groll, γνωστή στα καλλιτεχνικά δρώμενα ως Kitty Blair οδηγήθηκε η ηγεσία του Γερμανικού ακροδεξιού κόμματος επειδή είχε σεξουαλικές σχέσεις με έναν έγχρωμο στην τελευταία της ερωτική ταινία.

Η χυμώδεις η οποία ήταν το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του κόμματος και με το δικό της μοναδικό τρόπο ενθάρρυνε το ανδρικό κοινό να ενταχθεί στο κόμμα απολύθηκε καθώς κάνοντας σεξ με ένα έγχρωμο δε συμβαδίζει με τα πιστεύω του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με το NPD εμφανιζόταν σε εκδηλώσεις προώθησης, πόζαρε για αφίσες και βέβαια έκανε πολλούς φίλους ανάμεσα στους νεο-Ναζί της Γερμανίας.

Η Kitty  είχε φανατικούς λάτρεις των ταινιών της υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος οι οποίοι όταν την είδαν στην τελευταία της ταινία με τίτλο: » Η Kitty ανακαλύπτει το σπέρμα» να κάνει σεξ με έναν μαύρο τους ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και ζήτησαν το κεφάλι της επί πίνακι.

Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός δημιουργήθηκε μέχρι και σελίδα στο Facebook όπου οι οπαδοί του κόμματος ζητούσαν την απόλυσή της. «Αυτοί που πουλάνε το κορμί τους για χρήματα και ατιμάζουν τη φυλή τους δεν έχουν θέση στο NDP» έγραψε ένας από αυτούς. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις, οι επικεφαλής του κόμματος αποφάσισαν να κόψουν κάθε συνεργασία με την πορνοστάρ.

Το NPD ιδρύθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1964 και είναι διάδοχος του Γερμανικού Αυτοκρατορικού Κόμματος-Deutsche Reichspartei, DRP. Ο Ούντο Φόιγκτ ηγείται του κόμματος από το 1996. Το NPD δέχεται τη σημερινή σημαία της Γερμανίας, αλλά συνδέεται εντονότερα με τη μαύρη-άσπρη-κόκκινη σημαία που χρησιμοποιήθηκε σε διάφορες περιόδους της ιστορίας για να αντιπροσωπεύσει το γερμανικό εθνικισμό.


Πηγή: typos.com.cy

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη