Εργατικό ατύχημα με δύο νεκρούς στη Γραμματικού Αγρινίου

Εργατικό ατύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη Γραμματικού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τοίχος παλαιάς οικίας υποχώρησε με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 33 και 35 ετών. Στο σημείο έχουν καταφτάσει τρία οχήματα με 8 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες, αστυνομικές δυνάμεις και ένα ασθενοφόρο, ενώ γίνονται προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των δύο ανδρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άτυχοι άνδρες έκαναν εργασίες δίπλα από οικία με σκαπτικό μηχάνημα με αποτέλεσμα να υποχωρήσει τοίχος ο οποίος τους καταπλάκωσε. Η οικία ανήκε στον 35χρονο άνδρα ο οποίος έχει καταγωγή από το χωριό ενώ ο 33χρονος (οι πληροφορίες για την ηλικία του άνδρα είναι συγκεχυμένες καθώς γίνεται αναφορά και για 49χρονο)  είχε καταγωγή από το Παναιτώλιο.
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Γραμματικούς καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, την τραγωδία κάνει πιο έντονη το γεγονός ότι ο 35χρονος σύντομα θα γινόταν πατέρας καθώς η σύζυγός του κυοφορούσε ενώ και ο αδερφός του αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου και ο χειριστής του σκαπτικού μηχανήματος για να παρακολουθηθεί από γιατρούς.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη