Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί από την Β’ Ο.Π.Κ.Ε. στη Χαλκίδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν, σήμερα (03-03-2014) πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 29 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (4,4) γραμμαρίων.
Στην δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 29χρονος, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1,2) γραμμαρίων.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί από την Β’ ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στη Χαλκίδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων
Συνελήφθησαν, χθες (02-03-2014) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, τρεις (3) άτομα, ηλικίας 29, 28 και 23 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη ο 29χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (0,60) του γραμμαρίου και έξι (6) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική άδεια.
Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν ο 28χρονος και ο 23χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχής τους και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους (0,30) του γραμμαρίου.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη