Στη Λοκρίδα και την παραλιακή Φθιώτιδα ο κ. Θανάσης Γιαννόπουλος


Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λοκρών κ.Νικόλαο Λιόλιο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου οι οποίοι τον ενημέρωσαν διεξωδικά για τα οξέα και χρονίζοντα προβλήματα του Δήμου Λοκρων, τα οποία έχουν προέλθει από την κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.
Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ευάγγελο Τετριμίδα στο Δημαρχείο στα Κ.Βούρλα, ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής και κυρίως για την αδυναμία πρόσβασης στις δομές υγείας και για το πρόβλημα της ανεργίας.
Έπειτα ο κ. Γιαννόπουλος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του Νοσκομείου ενημερώθηκε από την Υποδιοικήτρια της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κα. Ιωάννα Μπριάννη, τον Δ/ντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Ιωάννη Κρασούλη, καθώς και από άλλους ιατρούς, διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τα τρέχοντα προβλήματα του νοσοκομείου σε επίπεδο στελεχιακού δυναμικού και εξοπλισμού.
Τέλος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Στυλίδας κ. Απόστολο Γκλέτσο με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν κυρίως το Δήμο Στυλίδας, για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του δήμου και τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τη Δημοτική Αρχή για την επίλυσή αυτών.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη